gång 

Detta händer just nu hos SnackaNu

2022

I år kommer ni hitta oss på ÖV-huset - Ödmanssonsgatan 12. Återkommer med tider när vi har drop-in om du vill komma in och prata, eller ta en kopp kaffe tillsammans!

Vi sitter tillsammans med HELA ideella där vi samarbetar med samtalsgrupper, coachsamtal och andra aktiviteter för att träffas och ha det roligt tillsammans. 

Kom gärna in och säg hej!

Padel för alla!

Vi erbjuder dig som bor i Landskrona med omnejd gratis padel varje vecka från och med den 27 april. Detta är ett unikt samarbete mellan SnackaNU, HELA ideella, Landskrona padel och WOWpadel.

Anmäl dig via helaideella.se eller helaideella@helaideella.se

Du kan även anmäla dig via vårt formulär på kontaktsidan!SnackaNu - året som gått - 2021

Under 2021 har SnackaNu fortsatt att formas som förening. Under året har fler och fler personer hittat till oss och det är vi superglada för!

Vi har en ny lokal och du träffar nu oss på ÖV-huset Ödmanssonsgatan 12 i Landskrona. 

Känner du att du vill ha någon att prata med är det bara att komma förbi. Vi finns i andra dörren till vänster när du kommer in!

Under december månad hade vi som mål att agera tomtar till våra medlemmar som behövde lite extra glädje i livet. Vi är så glada för de reaktioner vi fick på dessa och hoppas kunna göra om det även nästa år!

Vi ser fram emot ännu ett händelserikt år 2022. 


SnackaNu i Helsingborgs Dagblad

Sanela Cizmovic - grundare till SnackaNu var i torsdags med i Helsingborgs Dagblad för att berätta om hennes arbete med att förebygga psykisk ohälsa och hur hon nu ska öppna upp ett café på ÖV-huset i Landskrona i samarbete med HELA ideella och RSMH. Hon samlar även in pengar för att kunna skänka julpåsar till behövande i Landskrona. Swisha gärna en slant för att fler ska kunna uppleva lite julstämning till 1235052121. 

Länk till artikeln: 

https://www.hd.se/2020-11-26/oppnar-cafe-for-att-minska-utanforskap-ingen-ska-behova

 Samtalsstöd 


 Känner du dig ensam?  

Sanela som är vår verksamhetsledare har lång erfarenhet inom vården och med att arbeta med människor i olika stadier i livet. Hon har utbildning av motiverande samtal samt vårdutbildning inom omvårdnad och psykologi. 

KONTAKT